IMG_4908_edited.jpg

Om Nynäshamns naturutrustning

Den där känslan, den kan fler få uppleva...

Har du har ett besöksområde med fantastisk natur, spännande kulturhistoria eller härliga friluftsupplevelser?


Då letar du säkert inspiration för att ge besökarna den bästa upplevelsen. Hitta nya, roliga, hållbara, genomtänkta, funktionella, användarvänliga och innovativa lösningar.


Men det är inte alltid så lätt.

Det är svårt att veta om en konstruktion håller måttet. En del produkter finns inte i Sverige, eller tar lång tid att Googla fram. Att själv utveckla och konstruera ny utrustning kräver tid. 

Vi vill hjälpa dig med det här. 

Vi är med dig mot samma mål: Att ge besökaren den bästa upplevelsen av platsen.

Och vi älskar bra utomhusutrustning.


Nynäshamns naturutrustning är en del av Nature Value AB i Nynäshamn.

 

Therese Säfström

Jag ville starta Nynäshamns naturutrustning för att jag såg behovet. Jag är utbildad kulturgeograf och journalist och har jobbat med natur och friluftsliv i olika roller, på länsstyrelser, kommun, naturskola och som konsult. Lite för ofta har jag och kollegor letat efter produkter. Ofta helt vanliga produkter som jag förvånats över inte finns lättillgängligt att beställa. Jag hade önskat ett samlat ställe där det fanns massor av idéer, kompetens, och framför allt jävligt bra grejer för naturområden. Precis det är min vision för Nynäshamns naturutrustning. Vi startade företaget år 2020 och vill växa med uppgiften. Jag blir glad att höra vad du letar efter och hoppas att vi kan hjälpa dig.

Se mer om Therese Säfströms bakgrund, på LinkedIn

NatureValuefounders_Therese_.png

Gunnar Söderström

Ända sedan barnsben har jag haft ett stort natur- och friluftsintresse och är ute i alla väder och miljöer, från fjäll till hav. Jag har alltid arbetat med utveckling och kvalitetssäkring och att drifta produkter under lång tid på ett hållbart sätt. Genom min tekniska bakgrund och mitt brinnande båtintresse har jag en bred materialkännedom och lång erfarenhet av hållfasthet, hållbarhet, slitstyrka, väderbeständighet och lösningar som fungerar för tuffa utomhusförhållanden. Det är fantastiskt kul att omsätta den kunskapen i den utrustning vi jobbar med i Nynäshamns naturutrustning. Och att se våra produkter användas och bidra till att förstärka naturupplevelsen för besökare.   

Se mer om Gunnar Söderströms bakgrund, på LinkedIn

NatureValuefounders_Gunnar_.png
 

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du behöver en konsultinsats, eller om du har frågor, synpunkter och önskemål kring webbutiken. 
Mejla, ring, eller använd formuläret här intill. Vi hörs!

+46 (0)70 223 11 93

Tack för meddelandet, det har nu skickats.