top of page
IMG_4908_edited.jpg

Den där känslan, den vill vi att fler får uppleva...

Om oss

När vi växte upp, fick vi med oss en självklar relation till naturen. Jag, mitt i den sörmländska skogsmarken. Gunnar vid havet i Västernorrland. Det fanns ingenting enklare än att gå på upptäcktsfärd genom skogen. Ingenting härligare än att cykla till den klara sjön och bada. Inget mysigare än en brasa och att torka raggsockarna vid efter en dag ute.

Det är där, i natur- och kulturlandskapet, som Gunnar och jag hittar vår frid och energi. 

Men det finns många som inte känner sig nära naturen, som inte har upplevt storheten, och som inte har chans att hitta sitt välmående här. 

Ju fler som får chansen att möta naturen på sina villkor, desto fler får chans att skapa en relation, hitta sitt välmående, att må bra. Och kanske känna den där känslan av att ligga ner på marken, med ryggen mot en mjukt rundad berghäll, känna mossan under handsken. Vinden mot kinden. Höra ett stilla sus i träden.

Vi vill hjälpa människor att få en egen relation till naturen, sänka trösklarna, ge varje person en starkare upplevelse av platsen. Ge varje person möjlighet att närma sig naturens under utifrån sina förutsättningar.

Vi villl bidra genom att hitta smarta, hållbara, genomtänkra, funktionella, användarvänliga och innovativa lösningar som fungerar för många. Och genom att hjälpa dig som förvaltar natur- och kulturlandskapet, att göra dem tillgängliga för fler. 

Vi är med dig mot samma mål: Att ge besökaren den bästa upplevelsen av platsen.

Och vi älskar bra utomhusutrustning!

//Therese

Om oss: Text

Therese Säfström

Jag är utbildad kulturgeograf och journalist och har jobbat med natur och friluftsliv i olika roller, på länsstyrelser, kommun, naturskola och som konsult. Lite för ofta har jag och kollegor saknat utrustning eller lösningar som vi har velat ha. Jag hade älskat ett samlat ställe med massor av idéer, kompetens, och framför allt jävligt bra grejer för naturområden. Precis det är min  önskan med Nynäshamns naturutrustning. Vi startade företaget år 2020 och vill växa med uppgiften. Jag blir glad att höra vad du letar efter och hoppas att vi kan hjälpa dig.

Se mer om Therese Säfströms bakgrund, på LinkedIn

NatureValuefounders_Therese_.png

Gunnar Söderström

Ända sedan barnsben har jag haft ett stort natur- och friluftsintresse och är ute i alla väder och miljöer, från fjäll till hav. Jag har alltid arbetat med utveckling och kvalitetssäkring och att drifta produkter under lång tid på ett hållbart sätt. Genom min tekniska bakgrund och mitt brinnande båtintresse har jag en bred materialkännedom och lång erfarenhet av hållfasthet, hållbarhet, slitstyrka, väderbeständighet och lösningar som fungerar för tuffa utomhusförhållanden. Det är fantastiskt kul att omsätta den kunskapen i den utrustning vi jobbar med i Nynäshamns naturutrustning. Och att se våra produkter användas och bidra till att förstärka naturupplevelsen för besökare.   

Se mer om Gunnar Söderströms bakgrund, på LinkedIn

NatureValuefounders_Gunnar_.png
Om oss: Team

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du behöver en konsultinsats, eller om du har frågor, synpunkter och önskemål kring webbutiken. 
Mejla, ring, eller använd formuläret här intill. Vi hörs!

+46 (0)70 223 11 93

Tack för meddelandet, det har nu skickats.

Om oss: Contact
bottom of page